НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
четврток, 12 април 2018
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 11.04.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - РЖ Техничка Контрола АД Скопје –12 обични акции - Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје –576 обични акции - Топлификација АД Скопје –50 обични акции - Комерцијална Банка АД Скопје –100 обични акции - Арцелормиттал Скопје (ЦРМ) АД Скопје –960 обични акции - Алкалоид АД Скопје –72 обични акции - РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје –30 обични акции - Попова Кула АД Демир Капија –14.000 обични акции