Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 12 март 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 11.03.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 10 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 172 обични акции
- РЖ Техничка контрола АД Скопје - 4 обични акции
- Уготур АД Скопје - 10 обични акции