Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 12 март 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 11.03.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје – 40 обични акции