Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 12 март 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 11.03.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 27 обични акции