Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 12 февруари 2016
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 11.02.2016 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:
 
- Пелистерка АД Скопје  – 46 обични акции
- Макпетрол АД Скопје  –45 обични акции