Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 12 ноември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 11.11.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Комерцијална Банка АД Скопје – 25 обични акции
-МЗТ Пумпи АД Скопје – 36 обични акции
-Раде Кончар Апаратна технока АД Скопје – 13 обични акции