Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 12 ноември 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 11.11.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Стопанска Банка АД Скопје – 100 обични акции