Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 12 ноември 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 11.11.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Македонијатурист АД Скопје – 700 обични акции