Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 12 јануари 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 11.01.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Раде Кончар- Апаратна техника АД Скопје - 400 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 98 обични акции