Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 11 септември 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.09.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје –16 обични акции
- Фершпед АД Скопје – 10 обични акции