Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 11 јули 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.07.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 60 обични акции
- Стопанска Банка АД Скопје – 103 приоритетни акции