НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
четврток, 11 јули 2013
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.07.2013 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Раде Кончар Апаратна техника АД Скопје –66 обични акции - Стокопромет АД Скопје –86 обични акции - Алкалоид АД Скопје –210 обична акција