Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 11 јуни 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.06.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- ВВ Тиквеш АД Кавадарци - 71 обични акции
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 14 обични акции
- Македонски Телеком АД Скопје - 1130 обични акции
- Макстил АД Скопје - 307 обични акции
- Технокомерц АД Скопје - 121 обични акции
- Тетекс АД Тетово - 82 обични акции
- РЖ Техничка контрола АД Скопје - 555 обични акции
- ГД-Тиквеш АД Кавадарци - 26 обични акции
- Уготур АД Скопје - 15 обични акции