Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 11 јуни 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.06.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 57 обични акции
- Македонски Телеком АД Скопје – 587 обични акции
- НЛБ Банка АД Скопје – 164 обични акции