Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 11 мај 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.05.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Комерцијална Банка АД Скопје – 53 обични акции
-Фершпед АД Скопје – 6 обични акции
-Макпетрол АД Скопје – 125 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 120 обични акции