НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
четврток, 11 мај 2017
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.05.2017 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Алкалоид АД Скопје –10 обични акции - РЖ Економика АД Скопје –38 обични акции - Македонски Телеком АД Скопје –200 обични акции - Макстил АД Скопје –548 обични акции - РЖ Техничка контрола АД Скопје –26 обични акции - Охридска банка АД Скопје –8 обични акции - Топлификација АД Скопје –5 обични акции - Гранит АД Скопје –133 обични акции - РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје –59 обични акции - Македонијатурист АД Скопје –11 обични акции - Стопанска банка АД Битола –6 обични акции - РЖ Институт АД Скопје –15 обични акции - Комерцијална банка АД Скопје –24 обични акции - Уготур АД Скопје –62 обични акции - РЖ Услуги АД Скопје –153 обични акции