Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 11 април 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 09.04.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје - 6 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 126 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 688 обични акции