НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
среда, 11 април 2018
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.04.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Комерцијална Банка АД Скопје –10 обични акции - Алкалоид АД Скопје –260 обични акции