Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 11 март 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.03.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макпетрол АД Скопје – 80 обични акции