Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 11 март 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.03.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Вабтек МЗТ АД Скопје – 8 обични акции