НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 11 март 2014
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.03.2014 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје–187 обични акции - Охридска Банка АД Скопје –114 обични акции - Нова Стоковна куќа АД Струмица –8 обични акции