Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 11 февруари 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 08.02.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје–174 обични акции