Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 11 јануари 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.01.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Уготур АД Скопје - 40 обични акции.
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје – 37 обични акции
- Макстил АД Скопје – 834 обични акции.