Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 10 август 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 09.08.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Тетекс АД Тетово – 89 обични акции