Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 10 август 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 07.08.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Комерцијална Банка АД Скопје – 10 обични акции
-Витаминка АД Прилеп – 49 обични акции