Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 10 јуни 2016
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 09.06.2016 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:
 
- Арцелормиттал Скопје (ЦРМ) АД Скопје –400 обични акции
- Реплек АД Скопје – 30 обични акции
- Стопанска банка АД Битола –200 обични акции
- Сковин АД Скопје –100 обични акции