Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 10 мај 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 09.05.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 430 обични акции