Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 10 април 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 07.04.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје - 15 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 45 обични акции