Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 10 април 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 09.04.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макотекс АД Скопје – 129 обични акции