НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 10 април 2018
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 05.04.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Алкалоид АД Скопје –200 обични акции - Макстил АД Скопје –475 обични акции - Гранит АД Скопје –60 обични акции