Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 10 декември 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 07.12.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Карбо-Нова АД Крива Паланка–37 обични акции
- Алкалоид АД Скопје–987 обични акции
- Благој Ѓорев АД Велес–11.920 приоритетни акции