Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 10 јануари 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 09.01.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Уготур АД Скопје –26 обични акции;
- РЖ Институт АД Скопје –6 обични акции;
- Арцелормиттал Скопје (ЦРМ) АД Скопје –776 обични акции;
- РЖ Економика АД Скопје –23 обични акции;
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје –24 обични акции;
- РЖ Услуги АД Скопје –197 обични акции;
- РЖ Техничка Контрола АД Скопје –9 обични акции;
- Макстил АД Скопје –535 обични акции;
- Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје –465 обични акции;