Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 01 септември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 31.08.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-ОКТА АД Скопје – 74 обични акции