Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 01 август 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 31.07.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- БИМ АД Свети Николе – 73 обични акции