Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 01 јули 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 28.06.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 612 обични акции