Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 01 јули 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.06.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

 -Макпетрол АД Скопје – 16 обична акција