НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
среда, 01 јуни 2016
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 31.05.2016 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Бетон АД Скопје –56 обични акции - Славеј АД Скопје –24 обични акции