Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 01 април 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 31.03.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Стопанска Банка АД Скопје – 48 приоритетни акции