НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 01 април 2014
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 31.03.2014 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - МЗТ Пумпи АД Скопје –51 обични акции - Раде Кончар Апаратна техника АД Скопје –200 обични акции