Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 01 март 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 28.02.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Уготур АД Скопје - 30 обични акции
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 28 обични акции
- РЖ Техничка контрола АД Скопје - 11 обични акции