Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 01 март 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 26.02.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Гранит АД Скопје – 459 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 705 обични акции
-ФЗЦ 11 Октомври АД Куманово – 67 обични акции