НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 01 декември 2015
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.11.2015 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва - МЗТ Пумпи АД Скопје –21 обични акции - Стопанска Банка АД Скопје - 12 приоритетни акции