Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 01 ноември 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 31.10.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- ГТЦ АД Скопје - 194 обични акции
- Тутунски комбинат АД Прилеп - 117 обични акции