НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
петок, 01 ноември 2013
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 31.10.2013 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Гранит АД Скопје –101 обична акција - Фруктал Мак АД Скопје - 456 обични акции - Тетекс АД Тетово –67 обични акции