Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 01 октомври 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.09.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална Банка АД Скопје –340 обични акции
- Фруктал Мак АД Скопје –3 обични акции