Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 01 октомври 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.09.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална Банка АД Скопје – 23 обични акции
- Алкалоид АД Скопје – 15 обични акции
- НЛБ Банка АД Скопје – 48 обични акции