НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
среда, 01 октомври 2014
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.09.2014 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Раде Кончар апаратна техника АД Скопје –51 обични акции - Идивелоп АД Скопје –2.000 обични акции - Алкалоид АД Скопје –464 обични акции - Комерцијална Банка АД Скопје –19.396 обични акции - ОКТА АД Скопје –68 обични акции