Среда (15.07.2020 година) неработен и нетрговски ден на Македонска берза АД Скопје
петок, 10 јули 2020

Согласно донесениот заклучок на Владата на Република Северна Македонија со кој 15 јули (среда) се определува за неработен ден заради непречено спроведување на изборниот процес за предвремените парламентарни избори, ве известуваме дека 15.07.2020 година (среда) е неработен и нетрговски ден на Македонска берза АД Скопје.