Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 09 септември 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 07.09.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Тетекс АД Тетово - 74 обични акции
- Триглав осигурување АД Скопје - 124 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 60 обични акции.