Интервју на Главниот извршен директор на Македонска берза за порталот Фактор
петок, 09 септември 2022

Во рамките на рубриката „Практики на иднината“ под покровителство на AmCham North Macedonia, Главниот извршен директор на Македонска берза и член на AmCham ESG Комитетот, во интервју за порталот Фактор се осврна на новиот Водич на Берзата за ESG известување од страна на котираните компаниите.

Целото интервју може да го прочитате на следниот линк.